Over ons

Home / Over ons

Welkom bij Aesem
Vroedvrouwen voor elke verwachting!

Ine, Gwendolien, Selly en Tamara kijken ernaar uit om jou te begeleiden tijdens de verrassende periode die je tijdens de zwangerschap en de geboorte van je kindje beleeft. Je kan altijd rekenen op onze onverdeelde aandacht, grenzeloos inlevingsvermogen en onvoorwaardelijke hulp.

Wil je ons graag wat beter leren kennen? Lees dan vooral verder!

Als team hebben we het good practice label van de VBOV. Dit zorgt ervoor dat we 24/24 u bereikbaar zijn zowel pre- als postnataal.

Ine Berghman

Vroedvrouw

Ine Berghman

Elke ochtend opnieuw vertrek ik met een enthousiast gevoel. Het blijft bijzonder om deel uit te maken van zo'n speciale momenten binnen een gezin.

Maak kennis met Ine
Gwendolien Vilez

Vroedvrouw

Gwendolien Vilez

Ik vind het fantastisch om koppels te begeleiden voor, tijdens en na een wonderbaarlijk moment in hun leven. Elke dag opnieuw voel ik mij enorm dankbaar om deel te mogen uit maken van zo’n bijzondere periode.

Maak kennis met Gwendolien
Tamara Van Overmeire

Vroedvrouw

Tamara Van Overmeire

Al op 6-jarige leeftijd wist ik dat ik vroedvrouw wou worden. Dat ik mijn droom kon waarmaken, bezorgt me nog elke dag een stralende glimlach!

Maak kennis met Tamara
Laura Sabbe

Psycholoog

Laura Sabbe

De perinatale periode brengt heel wat veranderingen met zich mee en dit kan nogal overweldigend zijn. Je kan hiervoor bij mij terecht voor ondersteuning omdat ik me gespecialiseerd heb in perinatale (trauma-) therapie en ik gebruik lichaamsgerichte technieken om lichaam en geest te ondersteunen.

Maak kennis met Laura
Lore Vermeulen

Massagetherapeut

Lore Vermeulen

Heb je nood aan deugddoende massage zowel in de zwangerschap als na de bevalling. Dan ben je bij Lore in goede handen.

Maak kennis met Lore
Betrokken

Betrokken

Wij leven intens met je mee. Voor, tijdens en na de bevalling. Zowel voor het verwachte als voor het onverwachte.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Vertrouw op ons gedurende je volledige zwangerschap. Met onze kennis en ervaring helpen we je bij elke stap.

Bereikbaar

Bereikbaar

Bij Aesem krijgen jij en je baby de aandacht die jullie verdienen. Je kan altijd bij ons terecht, welke vragen je ook hebt.

Wat zeggen anderen over ons?

Hey Tamara. Wij willen jou graag ook nog eens bedanken voor de leuke hypnobirthingcursus. Je hebt die heel goed gegeven, de rust die jij uitstraalt is enorm. Die straalt door naar iedereen en geeft een heel vertrouwd gevoel. De zaterdag na de laatste les kwamen wij met een super gevoel buiten. De lessen ervoor hadden we natuurlijk ook een goed gevoel hé. 'Twas een leerrijke ervaring. Het zou moeten kunnen, hou ik je heel onze bevalling bij ons.

Aesem logo

Jamie

Tamara, je bent een vrouw met een gouden hart. Hoe jij ons hebt bijgestaan, daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn. Je hebt me geleid naar de mama die ik dacht nooit te zullen zijn. Ik zal altijd met veel liefde over je spreken. We zullen je missen, zowel Owen als ikzelf.

Aesem logo

Sabrina V.

Lieve Ine, bedankt om ons te begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling van Shelsey. Merci om me moed te geven, ook alle tips bij de borstvoeding hebben me geholpen. We zijn blij dat we jou mochten leren kennen.

Aesem logo

Nathalie W.

Top dame! Met een hart voor haar beroep en de baby's. Mama's gerust stellen doet ze niet enkel door haar waaier aan info maar gewoon haar uitstraling voelt als een rust. Mathis en ik hebben enorm genoten van alle bezoekjes. Ook naast de bezoekjes staat ze paraat om je berichtjes te beantwoorden als je even met de handen in het haar zit. Gwendolien ge doet da super. Dikke dikke merci.

Aesem logo

Eline V.

Alle vragen en onzekerheden over borstvoeding werden met de glimlach besproken. Later ook goede hulp gekregen bij de introductie van vaste voeding en hoe omgaan met een koppige 6-maander. Naast medisch advies ook zeer leuk om af en toe een luisterend oor te hebben.

Aesem logo

Valerie D.

Op 4 weken werd door onze supervroedvrouw Ine geconstateerd dat onze Cas een voorkeurskant had. Dit kon ervoor zorgen dat zijn hoofd afgeplat zou kunnen worden. Hiervoor kregen we door Ine de juiste doorverwijskanalen waardoor we 4 maand later kunnen zeggen dat Cas het supergoed doet. Blij dat we zo een goede ondersteuning krijgen en dat onze vroedvrouw Ine er zo snel bij was.

Aesem logo

Stefanie V.