Welkom bij Aesem - vroedvrouwen voor elke verwachting!

Ine, Gwendolien en Tamara kijken ernaar uit om jou te begeleiden tijdens de verrassende periode die je tijdens de zwangerschap en de geboorte van je kindje beleeft. Je kan altijd rekenen op onze onverdeelde aandacht, grenzeloos inlevingsvermogen en onvoorwaardelijke hulp.

Wil je ons graag wat beter leren kennen? Lees dan vooral verder!

Als team hebben we het good practice label van de VBOV. Dit zorgt ervoor dat we 24/24 u bereikbaar zijn zowel pre- als postnataal.

Ine Berghman

Elke ochtend opnieuw vertrek ik met een enthousiast gevoel. Het blijft bijzonder om deel uit te maken van zo'n speciale momenten binnen een gezin.

Maak kennis met Ine Berghman

Gwendolien Vilez

Ik vind het fantastisch om koppels te begeleiden voor, tijdens en na een wonderbaarlijk moment in hun leven. Elke dag opnieuw voel ik mij enorm dankbaar om deel te mogen uit maken van zo’n bijzondere periode.

Maak kennis met Gwendolien Vilez

Tamara Van Overmeire

Al op 6-jarige leeftijd wist ik dat ik vroedvrouw wou worden. Dat ik mijn droom kon waarmaken, bezorgt me nog elke dag een stralende glimlach!

Maak kennis met Tamara Van Overmeire

Betrokken

Wij leven intens met je mee. Voor, tijdens en na de bevalling. Zowel voor het verwachte als voor het onverwachte.

Betrouwbaar

Vertrouw op ons gedurende je volledige zwangerschap. Met onze kennis en ervaring helpen we je bij elke stap.

Bereikbaar

Bij Aesem krijgen jij en je baby de aandacht die jullie verdienen. Je kan altijd bij ons terecht, welke vragen je ook hebt.

Wat zeggen anderen over ons?