De Warmste Week 2023

De Warmste Week 2023

Aangezien de 1e 1000 dagen cruciaal zijn voor de ontwikkeling van elk kind, waarbij veiligheid en geborgenheid zo belangrijk zijn,  bedachten we een leuk idee. Hierbij riepen we de deskundige ondersteuning  van vroedvrouw Lore in. Zij hielp ons bij de keuze van de olie en het bestellen van alles die nodig was om het project vorm te geven: Massage in a bottle werd geboren.

De massage olie is van hoogwaardige kwaliteit en er is voor elk wat wils.

Wij kozen ervoor om twee verschillende oliën aan te bieden:

De babymassageolie is gemaakt op basis van perzikpit, muskaatroos en abrikozenpit aangevuld met rode mandarijn en heeft vele voordelen :

- verzorgend, ook voor gevoelige huid

- rustgevend

- slaapbevorderend

- vermindert krampen

- verhoogt de immuniteit

De massage olie voor volwassene is gemaakt op basis van walnoten en heeft de volgende voordelen :

- verzorgend en herstellend, ook voor gevoelige huid

- verhoogt de elasticiteit van de huid

- vermindert littekens

- hydraterende werking

Deze olie kan dus gebruikt worden ter preventie van striemen, als perineummassage olie en zorgt ervoor dat ook het littekenweefsel soepel blijft.

Voor 7,50 euro steun jij samen met ons, en investeren we in de fundamenten van de samenleving. Zo kunnen we zorg dragen voor degenen die het meest kwetsbaar zijn, waaronder onze kinderen en jongeren.

De bestelling van de olie kan online via https://www.buik-gevoel.com/category/all-products.

Er worden 2 ophaalmomenten voorzien in de praktijk te Gemeentehuisstraat 12 in Koolskamp op maandag 18/12 van 18 u tot 19 u en op donderdag 28/12 van 12 u tot 13 u.