Blog

Home / Blog / Welkom Flo
Na de bevalling

Welkom Flo

Ik wil jullie als team heel erg bedanken voor wat jullie voor ons hebben gedaan. Ondanks dat wij vooraf amper in contact zijn gekomen met jullie, hebben jullie er samen met vroedvrouw Charlotte echt toe bijgedragen dat dit voor ons als gezin de mooiste ervaring is die wij ooit hebben meegemaakt. Een droombevalling volledig zoals we het voor ogen hadden, zelfs nog beter ❤️

Allereerst een dikke merci aan Tamara. Voor alle informatie en dat extra duwtje en vertrouwen die papa initieel nodig had om zich volledig open te stellen voor een thuisbevalling (en nadien voor mezelf).

En dan natuurlijk kan ik Fien en Gwendolien niet genoeg bedanken voor jullie aanwezigheid tijdens de geboorte. Ondanks ik jullie initieel nooit eerder had ontmoet, heb ik dit op geen enkel moment als storend of ongemakkelijk ervaren. De rust en sereniteit die jullie uitstralen, gaven mij ook de rust die ik tijdens de bevalling echt nodig had om uit 'mijn hoofd' te blijven en mij volledig te kunnen focussen op het geboorteproces. Gewoon jullie aanwezigheid zonder veel woorden of daden gaven mij echt vertrouwen. Ook alle tijd die jullie achteraf namen om alles mooi af te ronden, voelden echt heel goed aan. Ook bij grote zus Lou vielen jullie in de smaak. Vandaag hoorde ik van de juf dat ze in volle enthousiasme alles (tot in het kleinste detail wat allemaal in het zwembad terecht kwam 🙈) aan juf heeft verteld. Ook voor haar dus een prachtige ervaring die altijd zal bijblijven.

Zelfs de dag na de bevalling, maakten jullie mijn dag volledig goed. Zoals misschien van Charlotte gehoord, kwam ik maandag tot het besef dat het geheugenkaartje van de videocamera vol was, waardoor enkel een stuk arbeid werd gefilmd en de eigenlijke geboorte niet (stom van me...). Om dan te horen dat jullie zonder vragen hier toch aan denken en dit gefilmd hebben, made my day! Mooier en perfecter in beeld kon niet (en betekent écht veel voor me!)

Bij deze enkel lovende woorden, TOPTEAM ❤️

Ons aanbod

Begeleiding na de bevalling
Nazorg
EHBO bij baby's en jonge kinderen
Volledig aanbod