Blog

Home / Blog / Happy mama
Na de bevalling

Happy mama

Hieronder kan je feedback lezen van de begeleiding door het Aesem team tijdens de 3e zwangerschap van Heidi : 

Lieve vroedvrouwen... 

Dat zijn jullie echt : 4 lieve dames! 

De hele zwangerschap waren jullie altijd paraat. Alles werd nauwkeurig opgevolgd en er was altijd iemand met een luisterend oor, iets wat voor mij heel belangrijk was. 

Ik ben heel blij dat jullie aanwezig waren bij de geboorte van ons kleine meisje. Na 2 thuisbevallingen wist ik goed wat ik wel/niet wou voor de geboorte van ons 3e kleintje. 

Het was zo fijn dat deze wensen door jullie gerespecteerd werden. Er werd echt voor ons gezorgd. Het deed deugd om in alle veiligheid en geborgenheid onszelf te kunnen zijn, tijdens dit mooie gebeuren. Ik kijk alleen maar positief terug op de geboorte. 

Jullie hebben ons elke kans gegeven om van onze 3e thuisbevalling opnieuw een prachtige ervaring te maken. 

Ook na de geboorte zijn jullie er . Het is fijn om terug te kunnen vallen op jullie, want zelfs bij een 3e kleintje komen er toch nog vragen of bezorgdheden naar boven. Elke vraag, bezorgdheid of moeilijk moment werd zorgzaam door jullie opgevangen, telkens met respect voor onze levenswijze. 

Het is ook zo fijn om met jullie te babbelen. Elk bezoek lijkt meer een bezoek van een vriendin, dan van 'gewoon de vroedvrouw'. Jullie zijn voor mij zovéél meer dan dat! 

DANK JE WEL!! Liefs Heidi.

Ons aanbod

Begeleiding na de bevalling
Nazorg
EHBO bij baby's en jonge kinderen
Volledig aanbod