Aanbod

Home / Aanbod / Emotionele ondersteuning
Voor de bevalling

Emotionele ondersteuning

De perinatale periode brengt heel wat veranderingen met zich mee. 

Het is een ware mentale, emotionele, hormonale, neurologische, fysieke en levensstijl revolutie.  

Zelfs als alles vlot gaat, kunnen deze veranderingen overweldigend aanvoelen. En als bepaalde dingen niet volgens de verwachtingen verlopen, kunnen we ons enorm kwetsbaar voelen.  

Je kan bij psycholoog Laura terecht met angsten, twijfels, depressieve gevoelens, trauma, teleurstelling, schaamte- en schuldgevoelens, boosheid, indringende gedachten en verdriet.  

Ze is gespecialiseerd in perinatale (trauma-) therapie en gebruikt lichaamsgerichte technieken om lichaam en geest te ondersteunen.  

 Want alle ouders moeten zich gerespecteerd en gedragen voelen tijdens deze ingrijpende levensfase.  

 meer info kan je vinden op : https://www.deopen-baring.com/ 

De perinatale periode brengt heel wat veranderingen met zich mee.
Het is een ware mentale, emotionele, hormonale, neurologische, fysieke en levensstijl revolutie.  Zelfs als alles vlot gaat, kunnen deze veranderingen overweldigend aanvoelen. En als bepaalde dingen niet volgens de verwachtingen verlopen, kunnen we ons enorm kwetsbaar voelen.  Je kan bij psycholoog Laura terecht met angsten, twijfels, depressieve gevoelens, trauma, teleurstelling, schaamte- en schuldgevoelens, boosheid, indringende gedachten en verdriet.  Ze is gespecialiseerd in perinatale (trauma-) therapie en gebruikt lichaamsgerichte technieken om lichaam en geest te ondersteunen.  Want alle ouders moeten zich gerespecteerd en gedragen voelen tijdens deze ingrijpende levensfase.  meer info kan je vinden op : https://www.deopen-baring.com/ Maak hier een afspraak

Gerelateerde blogs

Voor de bevalling

Birth Matters: online platform voor info over zwangerschap en geboorte

02 juli 2020

Aesem maakt deel uit van Birth Matters, een initiatief van Belgische vroedvrouwen. Met birthmatters.be werken we aan een online platform om (toekomstige) ouders te informeren en te helpen. En ook jij kan helpen!

Lees meer
Voor de bevalling

Greenkit

13 januari 2020

De kickstart voor je superheld ! Wil je de weg vinden om een duurzaam nestje te bouwen voor je superheld(innen)je?

Lees meer