Voor de bevalling

Zwangerschapsbegeleiding

Je zwangerschap kan je volledig medisch laten opvolgen door onze vroedvrouwen. In welke situatie je je ook bevindt, we gaan steeds samen op zoek naar de begeleiding die aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

Ontdek onze zwangerschapsbegeleiding

Steun bij het onverwachte

Soms gebeurt tijdens de zwangerschap het onverwachte, zoals bijvoorbeeld een miskraam. Weet dat je er niet alleen voor staat en dat je ook in die situaties bij ons terecht kan.

Ontdek hoe we je kunnen steunen

Tijdens de bevalling

Begeleiding tijdens bevalling

Ook tijdens de bevalling ondersteunen en begeleiden we je van nabij. Ontdek hoe we je bijstaan van aankomst in het ziekenhuis tot bij de geboorte.

Ontdek hoe we je begeleiden

Thuisbevalling

Overweeg je een thuisbevalling? Dan staan wij uiteraard klaar om je op de gepaste manier te helpen. Ontdek wat we precies voor je kunnen betekenen.

Meer over thuisbevalling

Na de bevalling

Begeleiding na de bevalling

Ook na de bevalling staan we klaar met de nodige begeleiding. Ontdek op welke ondersteuning je kan rekenen.

Onze begeleiding

Nazorg

Wist je dat je een beroep kan doen op een vroedvrouw tot je kindje 1 jaar oud is? Ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Ontdek onze nazorg

Infosessies

Gezond zwanger worden

Hebben jullie plannen om zwanger te worden? Wil je goed voorbereid starten? Of verloopt het niet zo vlot als verwacht? Wij helpen jullie graag verder met concreet advies en begeleiding.

Ontdek hoe je gezond zwanger kan worden

Prenatale infosessies

Heb je vragen over je zwangerschap of over de aankomende arbeid? Tijdens een prenatale infosessie word je ongetwijfeld een pak wijzer. Ontdek ons aanbod.

Meer over prenatale infosessies

Postnatale infosessies

Heb je vragen over het ouderschap en wil je meer weten over bepaalde thema's na de geboorte van de baby? Ontdek hier ons aanbod.

Meer over postnatale infosessies

Hypnobirthing

Hypnobirthing klinkt wat zweverig, maar dat is het zeker niet. Het betekent bewust bevallen door zelfreflectie en focus op ademhaling en ontspanningstechnieken.

Meer over hypnobirthing